Adıyaman'da Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Adıyaman Göksu Edaş, Şehir Merkezindeki Elektrik Hatlarını Yer Altına Alıyor. Yatırımlara Hız Verdiklerini Söyleyen Göksu Edaş İl Müdürü Mehmet Yaşar, Bu Yıl Kent İçinden Geçen Hatları Yer Altına Aldıklarını İfade Etti.
Adıyaman Göksu Edaş, şehir merkezindeki elektrik hatlarını yer altına alıyor. Yatırımlara hız verdiklerini söyleyen Göksu Edaş İl Müdürü Mehmet Yaşar, bu yıl kent içinden geçen hatları yer altına aldıklarını ifade etti.

Göksu Edaş İl Müdürü Mehmet Yaşar, uzun zamandan beri çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, "Elektrik hatlarının yer altına alınması ile çevre ve doğaya olan zarar önlenecek, kayıp - kaçak elektriğin önüne geçeceğiz. Böylece hem görüntü kirliliği ortadan kalkacak, hem de arıza sayımız en aza inecek." dedi.
Adıyaman'da elektrik kesintilerini en aza indirmek ve vatandaşa daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla bu tür çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Yaşar, "Tedaş kurulduğundan beri 4 km'lik çalışma yapmış. Biz 3 yılda 45 km'lik çalışma yaptık. Bu yıl elektrik hatlarının yer altına alınması için 3 Milyon TL ayırdık. Bu çalışmalarımız önümüzde ki yıllarda da artarak devam edecek." diye konuştu.
Öte yandan, Tedaş'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Yaşar, vatandaşları yormamak için çarşı merkezine tahsilat merkezi açacaklarını söyledi. Tedaş'ın çarşı merkezine uzak olduğu için vatandaşların zorlandığını kaydeden Yaşar, çarşı merkezindeki trafo binalarını yıkarak, yerine modern bir tahsilat merkezi yapacaklarını aktardı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Labels